ΡΟΛΕΡ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΚΡ1780
ΡΟΛΕΡ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΚΡ1780

ΡΟΛΕΡ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΚΡ1780

ΕΚΡ1780
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 8 ΗΜΕΡΕΣ
61,00 €

Ρόλερ εκτύπωση με ύφασμα plain η Blackout

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΛΟ η BLACKOUT
ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ
  • ΚΟΝΤΑ
  • ΜΑΚΡΥΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Με κρυπτογράφηση SSL ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Με κρυπτογράφηση SSL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση λάθους ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση λάθους

Περιγραφή

Ρόλερ εκτύπωση.Τα χρώματα έχουν μικρή απόκλιση ανάλογα με την οθόνη σας. Το ύφασμα είναι μικρότερο στο φάρδος από τον μηχανισμό κατά 3,5 cm. Το τελείωμα στο κάτω μέρος του ρόλερ (κατωκάσι) είναι ντυμένο με το ίδιο ύφασμα. Η συσκευασία που θα παραλάβετε περιέχει το ρολερ τα 2 στηρίγματα μεταλλικά  με πλαστικά καλύμματα λευκά σε κάποια χρώματα υφάσματος είναι συνδυασμένα  όπως  γκρι, μαύρο,  μπέζ ,καφέ, και το σετ στήριξης  (ούπα βίδες ). Στα υφάσματα ανάλογα με το χρώμα  αυξάνετε η διαπερατότητα στο φώς της ημέρας τα σκούρα χρώματα αφήνουν πιο λίγο φώς να περάσει, κανένα χρώμα δεν είναι διάφανο για διάφανα θα βρείτε στην κατηγορία διάτρητα screen. Ευρωπαϊκά υφάσματα με αντοχή στον Ήλιο και στον Χρόνο. Οι ρολοκουρτίνες  λειτουργούν ως φίλτρο του ηλιακού φωτός. Τα ρόλερ δεν πλένονται ξεσκονίζονται και εάν χρειαστεί τοπικά με ένα νωπό  vetex.  Ο Μηχανισμός τους έχει μεγάλη αντοχή και αλλάζουμε το επόμενο ύφασμα εύκολα.  Υπάρχουν χρώματα  για  Όλους τους Χώρους, Σαλόνι, κουζίνα, κρεβατοκάμαρα, Παιδικό  Δωμάτιο, Καθιστικό, Μπάνιο, Γραφεία, Σοφίτες, και επαγγελματικούς χώρους  σε όποια Διάσταση Χρειαζόμαστε. Συνδυάστε το ρόλερ σας με κασετίνα η Μετώπη για πιο όμορφο αποτέλεσμα.  Εύκολη μέτρηση και  τοποθέτηση δείτε πιο κάτω το συνημμένο αρχείο. Στην συγκεκριμένη κατηγορία εάν θέλετε ηλεκτροκίνηση θα μπείτε στην κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ/ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΦΑΣΜΑ και επιλέξτε μηχανισμό και μοτέρ στην ίδια παραγγελία με τα ρόλερ που θέλετε να γίνουν ηλεκτρικά και να γράψετε σε πια ρόλερ θέλετε ηλεκτροκίνηση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΣΕΤΙΝΑ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΥΛΙΚΟ - ΣΥΝΘΕΣΗ
ΥΦΑΣΜΑ ΡΟΛΕΡ-ΠΑΝΕΛ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΜΟΤΕΡ
NAI ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ SOMFY
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ SMARTPHONE H TABLET
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Συνημμένα Αρχεία

Αξιολογήσεις

Χωρίς αξιολογήσεις

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας, στο site μας. Συνεχίζοντας στις σελίδες μας, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Σας ευχαριστούμε.