ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Η χρησιμότητα και ρόλος της κουρτίνας είναι εκτός από στοιχείο διακόσμησης, να προφυλάσσει τον προσωπικό μας χώρο από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων, των περαστικών, Φυσικά και για να κρατά τη ζέστη στο σπίτι τον χειμώνα

Οι κουρτίνες είναι απαραίτητες σε όλους τους χώρους, για διάφορους λόγους ένας λόγος για να μην μπαίνει το φως του ήλιου  σε χώρους που δεν υπάρχουν άλλα συστήματα σκίασης και μπορεί εύκολα να καταστρέψει πατώματα, έπιπλα και άλλα.

 Πέρα από τα έπιπλα τα χαλιά τα φωτιστικά, τα συστήματα ανάρτησης κουρτινών (κουρτινοξυλα ) που επιλέγουμε για το σπίτι μας υπάρχουν πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία τα οποία μπορεί κανείς να προσθέσει σε ένα χώρο για να τον κάνει να δείχνει ομορφότερος. Οι κουρτίνες είναι διακοσμητικά στοιχεία. Μπορούν να ανανεώσουν ένα χώρο και να αλλάξουν την ατμόσφαιρα ενός σπιτιού.

 Η αναζήτηση τής κουρτίνας πρέπει να γίνεται σε καταστήματα που διαθέτουν μεγάλη γκάμα σε σχέδια και χρώματα, να έχουν  πείρα,φαντασία,και γνώση στην μελέτη του εσωτερικού χώρου. Επίσης ένας μεγάλος λόγος είναι η ραφή τής κουρτίνας,Η ραφή και ο τρόπος ραφής είναι σημαντικά στην αγορά κουρτίνας,εάν επιλέξουμε ακριβό ύφασμα που μας άρεσε και δεν έχει ραφτεί σωστά θα χάσει την ομορφιά του και την αξία του.

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΡΑΦΗ WAVE ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΡΑΦΗ WAVE 2
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕ ΡΑΦΗ WAVE

545856
0,00 €
ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΧΡΏΜΑ ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΧΤΟ
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Με κρυπτογράφηση SSL ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Με κρυπτογράφηση SSL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση λάθους ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση λάθους
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας, στο site μας. Συνεχίζοντας στις σελίδες μας, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Σας ευχαριστούμε.