Πολιτική Επιστροφών

Όροι παράδοσης και αποστολής

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής στέλνοντας ένα email στο info@omorfospitiko.gr.

Έχετε την δυνατότητα επιστροφής για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και αν απλά αλλάξατε γνώμη. Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, χωρίς φθορές και σε κατάσταση που το προϊόν να μπορεί να πωληθεί ξανά. Είναι απαραίτητο να μην προκαλέσετε φθορές στα προϊόντα δοκιμάζοντάς τα, να μην καταστρέψετε τη συσκευασία τους και να μην τα πλύνετε. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τα επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Σημείωση: Επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή για προϊόντα που έχουν επεξεργαστεί, βάση επιθυμητής διάστασης π.χ. μοκέτες, διάδρομοι, κουρτινόξυλα, κουρτίνες κτλ, καθώς και για προϊόντα που έχουν παραγγελθεί από προμηθευτές είτε από το εσωτερικό, είτε από το εξωτερικό ειδικά για εσάς. Επίσης για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές σε προϊόντα ύπνου, όπως Στρώματα, Μαξιλάρια ή Επιστρώματα.

Αλλαγές

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την αλλαγή μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για να αλλάξετε κάποιο προϊόν που παραγγείλατε σε μέγεθος ή χρώμα θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία.

Επικοινωνήστε με το κατάστημά μας τηλεφωνικά στο 210.6617760

Συμπληρώστε το δελτίο επιστροφής που παραλάβατε μαζί με την παραγγελία σας και αποστείλετε μαζί με το δέμα.

Παραδώστε το δέμα αποκλειστικά στο κατάστημα courier που σας παρέδωσε την παραγγελία σας.

Κατά την πρώτη αλλαγή επιλέξτε χρέωση με τον κωδικό παραλήπτη (επικοινωνήστε τηλεφωνικά αν απαιτηθεί).

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά την μεταφορά της.

Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή χαρτοταινία/αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί δεν θα γίνεται δεκτή.

Κατά την αποστολή των προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 5€ (ανεξαρτήτως διαφορά που θα προκύψει από τις αλλαγές).

Τα παραπάνω αφορούν δέματα μικρής κλάσης με αρχική χρέωση αποστολής 5€. Αν τα αρχικά σας μεταφορικά ανήκουν σε άλλη κλάση (πχ μεταφορική) η διαδικασία διαφέρει από την παραπάνω.

Σε όλα μας τα προϊόντα πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, έτσι ώστε να σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, το προϊόν θα αντικατασταθεί με ένα ίδιο μη-ελαττωματικό, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Είναι σημαντικό να ελέγξετε άμεσα το προϊόν που παραλάβατε και να ενημερώσετε για οποιοδήποτε ελάττωμα σε διάστημα 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Σημείωση: Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αναπαράγουμε με ακρίβεια την εμφάνιση των προϊόντων. Δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε ευθύνη για μη σωστή παρουσίαση χρωμάτων. Διαφορετικές ρυθμίσεις στις οθόνες υπολογιστών, μπορεί να έχουν επίδραση στην εμφάνιση των χρωμάτων των προϊόντων.

Όταν παραληφθούν τα προϊόντα και εγκριθεί η επιστροφή, πραγματοποιείται τις επόμενες μέρες η κατάθεση των χρημάτων σας στο λογαριασμό ΙΒΑΝ που μας έχετε δώσει (κατάθεση γίνεται στο καθαρό ποσό των προϊόντων χωρίς τα μεταφορικά έξοδα). Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε έκπτωση για την αγορά διαφορετικού προϊόντος.

Σημείωση: Η παράδοση μέσω μεταφορικής εταιρείας αφορά παράδοση στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας. Για παράδοση της παραγγελίας  στην πόρτα σας  (επί πεζοδρομίου) απαιτείται να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία για την διαμόρφωση του κόστους παράδοσης.

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας, στο site μας. Συνεχίζοντας στις σελίδες μας, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Σας ευχαριστούμε.