ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι Εξωτερικές περσίδες είναι το πιο αποτελεσματικό μέσον της τεχνικής σκίασης εξωτερικού χώρου, αφού μπλοκάρει αποτελεσματικά απέξω μέχρι και το  95 % της ηλιακής ακτινοβολίας. Οι Εξωτερικές περσίδες σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του φωτός στην αίθουσα και ταυτόχρονα εξασφαλίζει ένα ευχάριστο εσωτερικό κλίμα, ακόμη και για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Εύκολος έλεγχος των περσίδων εξασφαλίζεται με τη βοήθεια του ηλεκτρικού ελέγχου που μπορείτε να επιλέξετε την λειτουργία ανύψωσης ή περιστροφής. Μεγάλη άνεση  μπορεί να επιτευχθεί με την αυτόματη αντίδραση των περσίδων στον ήλιο και τον άνεμο με τους αισθητήρες για ήλιο και αέρα.  Η μεγάλη διάρκεια ζωής των υπαίθριων περσίδων είναι εγγυημένη χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας που μπορεί να αντέξει στις δύσκολες εξωτερικές συνθήκες.Εξωτερικές περσίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα προστατευτικό στοιχείο τόσο σε κατοικίες όσο και σε κτίρια γραφείων, καταστημάτων.  Οι  Εξωτερικές περσίδες μπορούν να εγκατασταθούν απευθείας στο παράθυρο, μέσα στο προετοιμασμένο χώρο κάτω από την πρόσοψη ή στην πρόσοψη.

  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Με κρυπτογράφηση SSL ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Με κρυπτογράφηση SSL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση λάθους ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση λάθους
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας, στο site μας. Συνεχίζοντας στις σελίδες μας, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Σας ευχαριστούμε.