ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΑ ΙΝΟΧ LEMON Φ25

ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΑ ΙΝΟΧ LEMON Φ25

LEMON
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ
77,00 €

Κουρτινόβεργα inox με swarovski Φ 25 ASLANIS

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΟΒΑΛ ΓΙΑ 2η ΚΟΥΡΤΙΝΑ

  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Για όλες τις παραγγελίες άνω των 60€
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Με κρυπτογράφηση SSL ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Με κρυπτογράφηση SSL
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση λάθους ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Κανένας λόγος ανησυχίας σε περίπτωση λάθους

Περιγραφή

Κουρτινόβεργα  inox Φ 25 Στο σετ περιλαμβάνονται τα 2 στηρίγματα (πάνω από 250 εκατοστά έχει 3  στηρίγματα) τα 2 άκρα , τους κρίκους, (αναλογία κάθε 10 εκατοστά δηλαδή τα 2 μέτρα έχουν 20   κρίκους) και το σετ στερέωσης.  Για καλύτερο αποτέλεσμα το μήκος του κουρτινόξυλου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτό του παραθύρου. Για την ακρίβεια, τα δύο στοπ της κουρτινόβεργας ή οι δύο ακριανοί κρίκοι, ανάλογα, πρέπει να βρίσκονται γύρω στα 15εκ. από το πλαϊνό περβάζι, έτσι ώστε η οποιαδήποτε κουρτίνα να το καλύπτει επαρκώς οπότε η παργγελία της κουρτινόβεργας  να είναι 50 εκατοστά μεγαλύτερο από το άνοιγμα . Αν το δωμάτιο έχει πάνω από ένα ανοίγματα, προσπαθήστε όσο το δυνατόν, τα κουρτινόξυλα να βρίσκονται στο ίδιο ύψος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις

Χωρίς αξιολογήσεις

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας, στο site μας. Συνεχίζοντας στις σελίδες μας, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Σας ευχαριστούμε.